Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik

A tagságról

A Luca Pacioli Számviteltudományi és Adózási Társaság a Budapesti Corvinus Egyetemen működő diákszervezet, melynek legfőbb hivatása, hogy az akadémiai és vállalati világot összefonva olyan kurzusrendszert, az egyetemi oktatást kiegészítő gyakorlati képzést működtessen, amelynek keretei között a Társaság kinevelheti magából a magyar társadalom számára a jövő legkiválóbb számviteli és adózási szakembereit: a terület legnagyszerűbb oktatóit, vállalkozóit és munkavállalóit egyaránt. A Társaság tagságát a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakos hallgatói, illetve a Társaság előrehaladását egyéb úton segítő személyek alkotják, akik közös erővel mindannyian azon dolgoznak, hogy a Luca Pacioli Társaság az előbb említett célkitűzésekhez mind közelebb kerülhessen.

Legfrissebb hírek

2021. február 1.
A Próbaidőszakjuk végeztével 21 új Tagot köszönthetünk. Az Őszi Időszakot Tagjaink az online oktatás okozta nehézségek ellenére is eredményesen teljesítették.
2020. szeptember 5.
A Luca Pacioli Társaság idén - a megszokottól eltérően - ősszel hirdeti meg a Tagfelvételt! Várjuk mindazon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodástudományi vagy közgazdaságtudományi képzési területek valamely szakán tanulnak.
2020. június 22.
Megrendezésre került a Luca Pacioli Társaság online Tanévzáró Gyűlése 2020. június 19-én, amely során a Vezetőség értékelte a szervezet, valamint a Csoportok tevékenységét.

Felsővezetők

Balogh Vivien
Oktatási Felelős
" " quote
Kovács Kristóf
Általános Alelnök
" " quote
Szemán Bence
Operatív Alelnök
" " quote
Takács Bálint
Elnök
" " quote
Igazold, hogy nem vagy robot!