Őszi Nyitógyűlés 2019

Az Őszi Szakmai Időszak kezdeteként 2019.09.10-én megrendezésre került az Őszi Nyitógyűlés, melynek keretében a Társaságot és az Egyesületet érintő kérdésekben döntöttünk.

A szervezeti különválás eredményeképp a Luca Pacioli Egyesület a diákszervezettől elkülönülten folytatja tevékenységeit. Az Egyesület céljai közt szerepel az Alumni Tagok és a Tiszteletbeli Tagok közösségének összefogása, a Luca Pacioli Társasághoz hasonló, számvitellel és adózással foglalkozó diákszervezetek felkutatása, megalapítása és támogatása Magyarországon és a Kárpát-medencében. Az Egyesület kezébe került a Bosnyák János Nemzeti Emlékverseny évenkénti megrendezése, továbbá célkitűzéseik közt szerepel a szociálisan rászoruló középiskolások segítése és ösztöndíjak működtetése.

A Luca Pacioli Egyesület Elnökségét 2021. december 31-éig az alábbi személyek alkotják:

·        Elnök: Menyhért Kristóf

·        Diákszervezetek Koordinációjáért Felelős Elnökhelyettes: Kovács Sándor

·        Stratégiai és Adminisztratív Ügyintézésért Felelős Elnökhelyettes: Szolnoki Dániel

A Nyitógyűlésen számos további, a diákszervezet mindennapjait érintő kérdésben hozott döntést a Taggyűlés. Elfogadásra került a Diákszervezeti Költségvetés, a módosított Szervezeti és Működési Szabályzat, valamint az Őszi Szakmai Program. Dr. Adorján Csaba tanár úrtól Pacioli Diplomát vettek át végzős tagjaink, akik ezáltal csatlakoztak a Pacioli Alumnihoz. 11 új tagot is üdvözölhettünk magunk között, akik a tagfelvételi kérelem aláírásával hivatalosan is Társaságunk és az Egyesület tagjai lettek.

A Diákszervezeti Taggyűlés egyhangúlag megválasztotta Takács Bálintot a Luca Pacioli Társaság Elnökévé, akinek mandátuma 2020. július 15-ig érvényes.

A Diákszerevezti Vezetőséget az alábbi személyek alkotják:

·        Operatív Alelnök: Balogh Vivien

·        Általános Alelnök: Kovács Lilla

·        Oktatási Felelős: Pollák Nándor György

·        Adminisztrációért Felelős Csoportvezető: Balogh Melánia Rita

·        Kapcsolatokért Felelős Csoportvezető: Kovács Fanni

·        Közösségért Felelős Csoportvezető: Szilágyi Renáta

·        Marketingért Felelős Csoportvezető: Oszter Anna

·        Szakmaiságért Felelős Csoportvezető: Kuti Dorisz


Sok sikert kívánunk az Egyesületnek, reméljük sikerül elérni célkitűzéseiket, valamint izgatottan nézünk elébe a következő féléves közös munkának!


Igazold, hogy nem vagy robot!