Tagfelvétel

Nagyszerű hírünk van számotokra! A Tagfelvételi eljárásunk folytatódik! 

Az utóbbi hetekben kialakult helyzet miatt azonban a Tagfelvétel teljes folyamatát online fogjuk megvalósítani, így összegyűjtöttük számotokra a fontos tudnivalókat.

A Luca Pacioli Társaságról:

Célunk egy erős szakmai-baráti közösség megteremtése, ezért nagy hangsúlyt fektetünk Tagjaink személyes és szakmai fejlődésére egyaránt. Utóbbit Szakmai Programunk segíti elő, amelynek keretében az egyetemi képzést kiegészítő tudásra tehetünk szert. Egy szakmailag inspiráló közösség részeként Tagjaink szívesen vesznek részt tanulmányi versenyeken, valamint egyetemi tanulmányaink során is folyamatosan segítjük, támogatjuk egymást.

Ugyancsak fontos számunkra a személyes fejlődés, így a Társaság részeként Tagjainknak lehetőséget biztosítunk, hogy oktatóként, vezetőként segítsék szervezetünk működését, amely által értékes tapasztalatokra tehetnek szert. Közösségünk összetartását közösségi programjaink, így a minden évben megrendezésre kerülő tábor, kirándulások erősítik.

Új Tagjaink beilleszkedését Mentorprogramunkkal támogatjuk, hiszen fontos számunkra, hogy az újonnan felvett hallgatókat személyesen is segítsük, hogy együtt, egymásért és közös céljaink eléréséért már a Tagfelvételt követően tenni tudjunk.

Kik jelentkezhetnek?

Várjuk azon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik pénzügy és számvitel alapszakon tanulnak.

A jelentkezés folyamata:

A Tagfelvételi eljárás kétfordulós, egy online írásbeli feladatsor megoldásával kezdődik, amelyet - az írásbeli forduló eredményétől függetlenül - egy szóbeli forduló követ. A Tagfelvételi eljárásra az online írásbeli form kitöltésével lehet jelentkezni:

Tagfelvételi feladatsor elsőévesek számára: https://lpt1tagfelvetel.paperform.co

Tagfelvételi feladatsor másodévesek számára: https://lpt2tagfelvetel.paperform.co

A Tagfelvétel írásbeli feladatsor egészen április 17-ig érhető el, ezen a napon éjfélkor lezárul a Tagfelvételre történő jelentkezés.

A szóbeli fordulóra az írásbeli feladatsor kitöltésével tudtok majd jelentkezni. Az előre kitűzött szóbeli időpontok: 

-   Április 9. 18:00-21:00

-   Április 17. 17:00-20:00

-   Április 18. 14:00-18:00

Az írásbeli és szóbeli forduló sikeres teljesítését követően kezdődik el a próbaidőszak, amely során egy-egy Mentor segíti majd a beilleszkedést.Igazold, hogy nem vagy robot!