18 új Jelentkezővel bővült a Luca Pacioli Társaság

Sikeresen lezajlott Tagfelvételi eljárásunk első két fordulója, a Tagfelvételi Bizottság értesítette a Jelentkezőket az eredményekről. 

Az első, írásbeli fordulót 29 jelentkező teljesítette sikeresen, a résztvevők megoldottak egy online feladatsort, melyben szakmai kérdéseken túl a csoportmunkáról való személyes véleményükre, személyiségükre is kíváncsi volt a Tagfelvételi Bizottság. Ezt követően a szóbeli forduló során már kötetlenebb beszélgetésre került sor a leendő Tagokkal arról, hogy milyen célokat látnak maguk előtt akár a Pacioliban, akár az élet egyéb területein. 

A két fordulót lezárva végül 18 új Jelentkezővel bővült diákszervezetünk, akiknek ezúton is gratulálunk, reméljük, szakmai és közösségi szempontból egyaránt jó helyen érzik majd magukat Társaságunkban. 

A harmadik, egyúttal utolsó forduló során Jelentkezőinket Mentorok fogják segíteni a próbaidőszak teljesítésében. Ezen időszak során számos szakmai és közösségi programban vehetnék részt online, hogy szeptemberben már igazi paciolisként üdvözölhessük őket.Igazold, hogy nem vagy robot!