Lezárult a 2020. évi Tavaszi Szakmai Időszak

Megrendezésre került a Luca Pacioli Társaság online Tanévzáró Gyűlése 2020. június 19-én, amely során a Vezetőség értékelte a szervezet, valamint a Csoportok tevékenységét. A Taggyűlésen örömmel emlékeztünk vissza az elmúlt félév sikereire. A kialakult helyzet miatt ugyan az online térben kényszerültünk megtartani vizsgafelkészítő kurzusainkat Számvitel alapjai és Pénzügyi számvitel II. tárgyakból, azonban a kurzusok elsöprő sikert arattak, hiszen több, mint 300-an vettek részt rajtuk. A félév során Tagfelvételi eljárásunkat is megtartottuk, melynek eredményeként 14 elsőéves és 4 másodéves Jelentkezőt köszönthettünk a Társaságban!

A Tanévzáró Gyűlésen az Aktív Tagok megszavazták a Nyári Szakmai Programot, melynek keretében Jelentkezőink egy választott témát fognak feldolgozni és bemutatni az adózás vagy számvitel területén. A következő időszak kiemelt feladata lesz még az Őszi Szakmai Időszakra történő felkészülés, valamint a közösség összekovácsolása.

Sor került az Elnök személyének megválasztására is, melynek eredményeképp a Taggyűlés megszavazta Takács Bálintot a Luca Pacioli Társaság Elnökévé, akinek mandátuma a megválasztástól kezdve 2021. július 15-ig tart. Gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban! 

A Gyűlés utolsó napirendi pontjaként 15 - alapszakos tárgyait ebben vagy az előző félévben abszolvált - Tagunk lépett át a Pacioli Alumni közösségébe. Szívből gratulálunk nekik és köszönjük a Társaságban végzett több éves áldozatos munkájukat! Igazold, hogy nem vagy robot!