Jó hírünk van számodra: a Tagfelvétel kezdetét vette!

A Luca Pacioli Társaság idén - a megszokottól eltérően - ősszel hirdeti meg a Tagfelvételt! Várjuk mindazon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodástudományi vagy közgazdaságtudományi képzési területek valamely szakán tanulnak.

A Tagfelvételre ITT tudsz jelentkezni. 

Kik vagyunk?

A Luca Pacioli Társaság az első diákszervezet Magyarországon, amely a számviteli és az adózási szakterületekkel foglalkozik, szakmai programját és teljes működését ezen területek köré építi. Célünk egy erős szakmai-baráti közösség megteremtése, amely lehetőséget biztosít nem pusztán értékes emberi kapcsolatok kialakítására, hanem az egyetemi képzésen túlmutató szakmai fejlődésre is – elsősorban a számvitel és adózás területein belül.

Mit kínálunk Tagjainknak?

Diákszervezetünk egyedülálló szakmai kurzus rendszerével támogatja a legkiválóbb szakemberek kinevelését a számvitel, könyvvizsgálat és adótanácsadás területein. A Pacioli képzés nem csupán a szakmai fejlődést helyezi előtérbe, kivételes karrierútat is kínál a Tagjainknak, lehetőséget, hogy a csoporttagságtól egészen a közép- és felsővezetői szintekre lépjenek. Az Egyetemről kilépve pedig kiváló elhelyezkedési lehetőség várnak Tagjainkra az említett területeken. A szakmaiság mellett nagy hangsúlyt fektetünk a közösségre, amelynek köszönhetően egy összetartozó közösségben tölthetjük Egyetemi éveinket. A képzés végeztével Pacioli Diploma átadásával Tagjaink kiemelkedő teljesítményei is elismerésre kerülnek.

Amit tudnod kell a Tagfelvételről

A Tagfelvételi eljárás három fordulós: egy online írásbeli fordulóval kezdődik, amely a jelentkezők gazdasági alapismereteit hivatott felmérni. Az írásbelit – az elért eredménytől függetlenül – egy szóbeli forduló követi, amelynek célja tagjelöltjeink személyes megismerése. A Tagfelvétel a próbaidőszakkal zárul, mely során Mentoraink segítik a felvételt nyert hallgatók beilleszkedését. 

Tagfelvétel menete

Fontosabb időpontok, amelyeket jó, ha tudsz!

Szeptember 5. 19:00 – Szeptember 27. 23:59 Jelentkezési időszak

Szeptember 14. 21:00 – Szeptember 27. 23:59 Online írásbeli forduló

Szeptember 23, 24, 28, 29 Szóbeli fordulók 

Ha szeretnél első kézből értesülni a Tagfelvétellel kapcsolatos fontos információkról kövess minket a Társaság Facebook és Instagram oldalán.

Igazold, hogy nem vagy robot!