Véget ért a Jelentkezők Próbaidőszaka, kezdődik a Tavaszi Szakmai időszak

A tavaszi félévvel elkezdődött Társaságunk Tavaszi Szakmai Időszaka is. A Próbaidőszak sikeres teljesítésével 21 új Taggal bővültünk. Az őszi félév során Jelentkezőként számos téren kellett bizonyítaniuk, hogy a Társaság teljes jogú Tagjai legyenek, többek között a Csoportokban és a szakmai kurzusokon nyújtott teljesítményüket értékelte a Tagfelvételi Bizottság. 

A vírushelyzet ellenére vállalati partnereink több szakmai kurzust is tartottak online módon. Az Andersen adótanácsadásról, az EY könyvvizsgálatról, az OTP a hitelintézeti számvitel sajátosságáról tartott kurzust tagjaink számára. Az oktatás minden esetben egy esetmegoldó prezentációval zárult, melyeket a résztvevők csapatokban oldottak meg. 

Február elején anyaszervezetünk, a Luca Pacioli Egyesület 2 új tagszervezettel, a BGE-n és az ELTE-n alapított Luca Pacioli Társaságokkal is kibővült. Sok szeretettel köszöntjük őket társszervezeteink között!


“Az őszi időszakban Jelentkezőként egy már megreformált képzési rendszerben vehettem részt, ahol neves könyvvizsgáló és adózási cégektől érkező partnereink segítették a szakmai ismeretek elmélyülését és átlátását. A kurzusok kapcsán külön kiemelendő a csoportmunkára való ösztönzés szerepe, hiszen ez nélkülözhetetlen a hatékony munkavégzés és a mindennapok szempontjából egyaránt. A Kapcsolatokért Felelős Csoport csoport tagjaként a félév során sok időt töltöttünk a leendő, illetve jövőbeni szakmai kurzusok megszervezésével, terméktámogatási kérésekkel, és mindemellett természetesen a hiánypótló csapatépítő programok sem maradhattak el az online átállás ellenére sem.“

Bucskó Vanessza

Igazold, hogy nem vagy robot!