Paciolisok Esztergomban

A június 12-i közösségi program keretében Esztergomban kirándultunk. A megfelelő energiaszint biztosítása érdekében elszürcsöltünk egy limonádét, majd megkerestük ebédünk színhelyét, a Szent Tamás-hegy aljában elhelyezkedő Ragazzi bistrot. Miután elfogyasztottuk finom ebédünket, felsétáltunk a bazilikához, amelyet kívülről-belülről megcsodáltunk. A bazilikától páratlan kilátás nyílik a Dunára, a szomszédos Párkányra, valamint a környező vidékre.

A hőség ellenére hős csapatunk folytatta útját, és sikeresen felkapaszkodott a Szent Tamás-hegyre is. Mivel éreztük, hogy fáradni kezdtünk, ismét valamiféle vendéglátóhely felé vettük utunkat, ahol süti, fagyi mellett megkávéztunk. Hazafelé azért a jól megérdemelt, hűsítő jégkását sem hagytuk ki.

Kirándulásunk, mely erősen hajazott egy gasztrotúrára is, fantasztikus hangulatban telt, sajnáltuk, hogy olyan gyorsan közeledett a hazaindulás ideje.

Ha Esztergomban kirándulnátok, és egy jó kávézót kerestek, csak kérdezzétek az esztergomi csapat bármelyik tagját, garantáltan tudunk segíteni! - Kácsor Andrea


A képen égbolt, tengerpart, kültéri, víz látható

Automatikusan generált leírás

A képen személy, személyek, csoport, étkezőasztal látható

Automatikusan generált leírás


Igazold, hogy nem vagy robot!