Elkezdődött a Tagfelvétel - Ne maradj le!

Elindult a Tagfelvétel!

A Luca Pacioli Társaság Tagfelvételt hirdet! Várjuk mindazon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodástudományi vagy közgazdaságtudományi képzési területek valamely szakán tanulnak.

A Tagfelvételre a Tagfelvétel fülön vagy ITT is tudsz jelentkezni. 

Kik vagyunk?

A Luca Pacioli Társaság Magyarország első olyan diákszervezete, amely a számviteli, az adózási, valamint a könyvvizsgálati szakterületekkel foglalkozik, szakmai programja és teljes működése ezen területekre fókuszál. Célunk egy erős szakmai-baráti közösség megteremtése, amely lehetőséget biztosít nem csak értékes emberi kapcsolatok kialakítására, hanem az egyetemi képzésen túlmutató szakmai fejlődésre is – elsősorban a számvitel, az adózás és a könyvvizsgálat területein belül.

Mit kínálunk Tagjainknak?

Egyedülálló szakmai kurzusrendszerrel segítjük a legkiválóbb szakemberek kinevelését a számvitel, könyvvizsgálat és adótanácsadás területein. A Pacioli képzés során nem csak szakmai előrelépést, hanem kivételes karrierutat is kínálunk Tagjainknak, lehetőséget, hogy a csoporttagságtól egészen a közép- és felsővezetői szinteken is kipróbálják magukat. Az Egyetem elvégzése után kiváló elhelyezkedési lehetőség várják Tagjainkat említett területeken. A szakmaiság mellett nagy hangsúlyt fektetünk a közösségre, amelynek köszönhetően egy összetartozó közösségben tölthetjük egyetemi éveinket. Tagjaink kiemelkedő teljesítményének elismeréseképpen a képzés Pacioli Diploma átadásával zárul.

Hogyan zajlik a Tagfelvétel?

A Tagfelvételi eljárás három fordulós: egy online írásbeli fordulóval kezdődik, amely a jelentkezők gazdasági alapismereteit és gondolkodásmódját hivatott felmérni. Az írásbelit – az elért eredménytől függetlenül – egy szóbeli forduló követi, amelynek célja tagjelöltjeink személyes megismerése. A Tagfelvétel a próbaidőszakkal zárul, mely során Mentoraink segítik a felvételt nyert hallgatók beilleszkedését. 

Tagfelvétel menete

Fontosabb időpontok, amelyeket jó, ha tudsz!

 Augusztus 26.  – szeptember 30. 23:59 Jelentkezési időszak, online írásbeli forduló

 Október eleje: Szóbeli fordulók  

Kövess minket a Társaság Facebook és Instagram oldalán, hogy első kézből értesülj a Tagfelvétellel kapcsolatos információkról!

Igazold, hogy nem vagy robot!