Sikeresen lezajlott Tagfelvételi eljárásunk első két fordulója

Sikeresen lezajlott Tagfelvételi eljárásunk első két fordulója, a Tagfelvételi Bizottság értesítette a Jelentkezőket az eredményekről. 


Az első, írásbeli forduló során a résztvevők egy online feladatsort oldottak meg, melyben szakmai kérdéseken túl a csoportmunkáról való személyes véleményükre, személyiségükre is kíváncsi volt a Tagfelvételi Bizottság. Ezt követően a szóbeli forduló során már kötetlenebb beszélgetésre került sor a Jelentkezőkkel arról, hogy milyen célokat látnak maguk előtt akár a Pacioliban, akár az élet egyéb területein. 


Ezúton is gratulálunk minden Jelentkezőnek, aki mindkét fordulót sikeresen teljesítette. Amit biztosan mondhatunk, hogy szakmai szempontból nagyon jó irányban indultak el az életben. Reméljük, közösségi szempontból is hasonlóan jó helyen érzik majd magukat Társaságunkban.


A harmadik, egyúttal utolsó forduló során Jelentkezőinket Mentorok fogják segíteni a Próbaidőszak teljesítésében. Ezen időszak során számos szakmai és közösségi programban vehetnek részt személyesen és online is, hogy a következő szemeszterben már igazi paciolisként üdvözölhessük őket.


„Pénzügy és számviteles hallgatóként rengetegszer találkoztam a Luca Pacioli diákszervezettel az első évem alatt, hiszen nagy segítséget nyújtottak a zh-k és a negyedéves vizsgákra való felkészülésében. Már ekkor eldöntöttem, hogy ősszel jelentkezni fogok a diákszervezethez, mivel mindig is az volt a tervem, hogy az egyetemi éveim alatt szeretnék a tanulás mellett valami mással is foglalkozni, ami a későbbiekben hasznomra válhat. Azért választottam a Luca Pacioli-t, mert megtetszett a felépítése és a képzési rendszere, melyben nagyobb cégek alkalmazottjaitól is tanulhatunk. A tájékoztató alkalmával látthattam, hogy milyen összetartó csapat tevékenykedik a szervezetben, mindenki nagyon barátságos és segítőkész volt velem már az első pillanattól kezdve. A felvételi két részből állt, egy írásbeli és egy szóbeli fordulóból. Az írásbeli részben pár szakmai kérdés mellett vélemény kifejtős feladatok is szerepeltek. Nekem személy szerint a szóbeli forduló volt a kedvencem. Annak ellenére, hogy 7 felvételiztető előtt kellett szerepelni, egyáltalán nem éreztem magam nagy nyomás alatt, hiszen nagyon jó hangulatban telt el az a 15 perc. Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy bekerültem, és alig vártam, hogy megkezdjem a munkát a szervezetnél. A mentoromnak köszönhetően nagyon sok hasznos információt és tippet kaptam, a közös programok által pedig pár tagot is megismerhettem. Összességében örülök, hogy egy ilyen szuper csapat tagja lehetek és alig várom, hogy elkezdődjenek a kurzusok is.” – Pethes Flóra


Igazold, hogy nem vagy robot!