HÍRARCHÍVUM
A Tagfelvételi Bizottság értesítette a Jelentkezőket az eredményekről, számukra elkezdődött a Próbaidőszak.
Ebben a cikkben összeszedtünk minden fontos tudnivalót, amit érdemes tudni a Tagfelvételről.
Tagjaink egy vidám nyári közösségi program keretében Esztergomban kirándultak
Lezárultak a tavaszi szemeszterben megrendezett szakmai kurzusaink. A Társaság Tagjai a pandémiás helyzet új kihívásait nagyszerűen vették.
A Próbaidőszakjuk végeztével 21 új Tagot köszönthetünk. Az Őszi Időszakot Tagjaink az online oktatás okozta nehézségek ellenére is eredményesen teljesítették.
A Luca Pacioli Társaság idén - a megszokottól eltérően - ősszel hirdeti meg a Tagfelvételt! Várjuk mindazon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodástudományi vagy közgazdaságtudományi képzési területek valamely szakán tanulnak.
Megrendezésre került a Luca Pacioli Társaság online Tanévzáró Gyűlése 2020. június 19-én, amely során a Vezetőség értékelte a szervezet, valamint a Csoportok tevékenységét.
Sikeresen lezajlott Tagfelvételi eljárásunk első két fordulója, a Tagfelvételi Bizottság értesítette a Jelentkezőket az eredményekről.
Nagyszerű hírünk van számotokra! A Tagfelvételi eljárásunk folytatódik! Az utóbbi hetekben kialakult helyzet miatt azonban a Tagfelvétel teljes folyamatát online fogjuk megvalósítani, így összegyűjtöttük számotokra a fontos tudnivalókat.
Az ünnepek közeledtével december 20-án megrendezésre került immáron harmadik alkalommal a Luca Pacioli Társaság Karácsonyi Ünnepsége.
Igazold, hogy nem vagy robot!